ONLINE PORUDŽBE       
 ONLINE ORDERS          
 
   
   
 
 
 
Home
 
 


Poštovani, kao prvo želeli bi da vam se zahvalimo što ste malo vremena posvetili i našoj prezentaciji. Nadamo se da će vam se svideti sadržaj i da ćete puno lepoga videti i naučiti(ako još ne znate).
Ljubičasta ljubičica je naš logo i brend koji živi već treću deceniju; al zašto se mi toliko vezujemo za ovaj cvet i koje je značenje našeg logotipa? Ljubičasta boja još po tradiciji se povezuje sa rojalnošću i ceremonijalnošću, ljubičasto cveće predstavlja dostojanstvo, lepotu i uspeh.Bilo da je buket sačinjen od spektra različitih ljubičastih cvetova, ili pak kombinovan sa nekim svetlijim cvetovima u obliku kontrasta, obeležava ispunjenost i divljenje, u našem slučaju to je divljenje samom cveću. Ljubičice simbolizuju skromnost, odanost, čestitost, vernost i pouzdanost...

Naša cvećara u ul. Heroja Pinkija 69a je počela sa radom 1997. godine, kao isturena jedinica cvećare "Ljubičica" koja je osnovana 1980. godine. Vlasnik firme je Mamić Šarika, koja je ujedno i jedna od naših najiskusnijih aranžera. U celu našu 'organizaciju-kooperativnost' je uključeno 3 porodice, koje rade na različitim segmentima cvećarsta. Nastojimo da u našoj ponudi uvek imamo od svega(što je vezano za cveće, biljke i rasad naravno) po nešto, kako bi ispunili zahteve naših klijenata koji su zaista raznovrsni.

SARADNJA
Takodje se zalažemo za širenje mreže prijateljstva i saradnje sa drugim cvećarama u okrugu a i šire. To se naravno odnosi i na poslovne partnere i uvoznike. Ovom povodom bi želeli da vas pozovemo na saradnju, ukoliko imate ponudu ili strateški plan molimo vas da nam se javite ili na naše kontakt telefone ili mail-ove(koje možete naći OVDE), ili pak putem YuYellowPages.net-a.


*za još slika posetite GALERIJU !


LOKALI
Glavno sedište cvećare je ugao Maksima Gorkog i Sutjeske bb. (kiosk) [mapa], a isturena jedinica se nalazi na Telepu u ulici Heroja Pinkija 69a [mapa] (molimo vas da u slučaju kontakta ili narudžbine zovete brojeve telefona sa ove lokacije). Na ovoj lokaciji se nalazi i sama proizvodnja cveća.

ONLINE PORUDŽBE
Od proleća 2006'te god. ponudili smo našim mušterijama i način Online porudžbe cveća sa dodatnom uslugom isporuke na željenu adresu u Novom Sadu i okrugu. Naravno, ovaj servis je prvenstveno uveden da bi osobama van Novog Sada omogućio darovanje njima dragih Novosadjana na najlepši mogući - cvetni način. Osobe koje su iz drugih gradova Srbije ili baš iz Novog Sada (možda je neko stidljiv, ili želi samo da izrazi svoju ljubav na prvi pogled a ne zna kako da pridje dotičnoj osobi...) takodje mogu koristiti naš servis, ako nemaju deviznu kreditnu karticu postoje i drugi načini plaćanja o kojima možete da saznate više OVDE.


2CO